Home Over Karabo

Karabo Coaching: op weg naar het antwoord!

'Karabo' komt uit de Zuid-Afrikaanse taal Sesotho en betekent: ‘antwoord’. Mijn uitgangspunt hierbij is dat antwoorden in jezelf zitten. Als coach kan ik je op weg helpen om de juiste antwoorden te vinden.

gerichter, bewuster en met meer plezier keuzes maken!

altMijn naam is Madeleine Spelt (1964) en ik ben de oprichter van Karabo Coaching. Met Karabo Coaching heb ik de mogelijkheid om mijn levens- en werkervaring en kennis in te zetten zodat ik anderen kan bijstaan om zoveel mogelijk uit het leven te halen. Dit doe ik met integriteit, objectiviteit, helderheid, oprechte betrokkenheid en een sterk geloof in de (ongekende) mogelijkheden van mensen.

Ik heb workshops, trainingen en opleidingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en coaching zoals Oplossingsgericht werken, Geweldloze Communicatie, Personal Coach, Enneagram, NLP en Transactionele Analyse. In 2009 ben ik begonnen met de opleiding Open Bachelor Psychologie en Bedrijfskunde.

Het inspireert mij om jongeren in beweging te krijgen en ze te helpen nieuwe facetten van zichzelf te ontdekken en nieuwe mogelijkheden te zien waarvan ze zichzelf nog niet bewust zijn.

Ontdek wat je inspireert en motiveert en wat jouw talenten zijn. Herken met welke kwaliteiten, competenties en vaardigheden jij die talenten tot uiting brengt. Vind de antwoorden op de vragen die bepalen wat jij het liefste met je leven wilt doen. In het bijzonder welke opleiding en welk werk jij écht leuk vindt en graag wilt doen.